Hindbærispinde med yoghurt

3 timer 30 min
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
Hindbærispinde med yoghurt

Hjemmelavet is... Findes der noget mere sommerligt? Disse skønne hindbærispinde er lækre og nemme at lave. Brug friske hindbær, når de er i sæson - og frosne bær resten af året. Hindbærispindene består af græsk inspireret yoghurt og fløde - og glukosesirup, som gør isen ekstra blød og cremet. Prøv disse skønne hindbærispinde, næste gang lækkersulten melder sig...

Ingredienser

Hindbærispinde

200 g Friske eller frosne hindbær
2½ dl Piskefløde
1½ dl Glukosesirup
4 Æggeblommer
100 g Flormelis (ca. 2 dl)
200 g Yoghurt 10%
12-14 ispindeforme og ispinde

Sådan gør du

Hindbærispinde

  • Mos hindbærrene grundigt med en gaffel - til de begynder at safte.
  • Bring fløde og glukosesirup i kog og lad det køle af.
  • Pisk æggeblommer og flormelis til en luftig æggesnaps.
  • Vend hindbærmosen i æggesnapsen, tilsæt yoghurt og flødeblanding - og rør til blandingen er ensartet.
  • Fordel blandingen i isforme (¾-1 dl i hver) og sæt ispinde i. Frys isene i mindst 3 timer.

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10169 kJ / 2430 kcal

Næringsindhold pr. 100g

997 kJ / 238 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 4,2 % 2,5 g
Kulhydrat: 49 % 28,7 g
Fedt: 46,8 % 12,6 g
Relateret video Hindbærispinde med yoghurt

Se hvordan du laver de nemme og lækre hindbærispinde.

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/hindbarispinde-med-yoghurt/