Hvid chokoladeis med hindbær

Skøn smagskombination for alle der elsker hvid chokolade.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hvid chokoladeis med hindbær

Skøn smagskombination for alle der elsker hvid chokolade.

9 personer pr. portion

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Hak den hvide chokolade groft. Kom halvdelen i en skål og smelt det over vandbad. Tag gryden af varmen og kom resten af chokoladen heri og lad det smelte. Pisk fløden til et let skum. Pisk æggene godt sammen og pisk den smeltede chokolade i under kraftig piskning. Vend flødeskummet i og hæld isblandingen i en form (ca. 1½ liter). Mos 2/3 af hindbærrene og rør dem ned i isblandingen. Stil isen tildækket i fryseren i 3-4 timer.

Tag isen ud og stil den i køleskabet i ca. ½ time inden servering. Server med resten af hindbærrene.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,5 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 71 %
Print