Iskager

De hjemmelavede iskager med smag henad mælkesnitte er dømt til at blive et hit blandt ungerne!
Bedømmelse (39 vurderinger)

Min bedømmelse:

Iskager

De hjemmelavede iskager med smag henad mælkesnitte er dømt til at blive et hit blandt ungerne!

Opskriften gælder for 8 personer

Iskager - 16 stk.

Pynt

  • hvid chokolade - smeltet

Fremgangsmåde:

Iskager

Smelt chokoladen i en skål i vandbad. Pisk æg og sukker luftigt. Bland de tørre ingredienser. Rør hurtigt den smeltede chokolade og melblandingen i æggeblandingen. Beklæd en bradepande (ca. 30 x 40 cm) med bagepapir og bred dejen ud til kanterne i et jævnt lag. Bag kagebunden midt i ovnen og afkøl den på en rist.

Pisk softicen til et luftig skum - ca. 3 min. Halver kagebunden på den korte led. Læg 2 stykker husholdningsfilm (ca. 50 cm lange) på køkkenbordet, så de overlapper hinanden på den lange led. Placér den ene bund i midten af filmen og fordel softice-skummet ovenpå. Læg den anden bund ovenpå og tryk den let. Fold filmen stramt op over alle sider på iskagen, så softice-skummet ikke flyder ud. Frys iskagen ca. 3 timer.

Tag iskagen ud af fryseren og pynt den med streger af smeltet hvid chokolade. Skær den frosne iskage ud i 16 stykker og server.

Bagetid

Ca. 8 min ved 200° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,4 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 64 %
  • Fedt: 27 %
Print