Har du overskud af høne i asparges med estragon, så er det en skøn forret dagen efter. Du kan varme retten forsigtigt op (må ikke koge) og servere enten i tarteletter eller på et stykke ristet brød.
18433 kJ / 4406 kcal
280 kJ / 67 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 47,8 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 24,1 % | 4 g |
Fedt: | 28,1 % | 2,1 g |
Har du brug for en hjælpende hånd til sovsen? Karolines Køkkenskole viser dig med få trin grundopskriften på en opbagt sovs.
1
Gulerod
|
|
---|---|
Lidt af det grønne fra porrer
|
|
Kviste af persille
|
|
1
Renset høne på ca. 2,2 kg eller et par kyllinger
|
|
6
Hvide peberkorn
|
|
1 spsk
Groft salt
|
1 liter
Vand
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
¼ tsk
Sukker
|
|
1 kg
Skrællede hvide asparges
|
|
1 kg
Rensede grønne asparges
|
50 g
Smør
|
|
---|---|
3 spsk
Hvedemel
|
|
3½ dl
Hønsebouillon - fra hønen
|
|
¼ liter
Vand fra aspargene
|
|
2
Æggeblommer
|
|
1½ dl
Madlavningsfløde
|
|
3 spsk
Grofthakkede estragonblade
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet hvid peber
|
1
Citron (usprøjtet) i både
|
|
---|---|
Groft brød
|