Hvidløgstomater med sprød parmaskinke

En lækker lille snack som kan serveres til brunch eller som tapas.
Bedømmelse (28 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hvidløgstomater med sprød parmaskinke

En lækker lille snack som kan serveres til brunch eller som tapas.

Antal portioner
  • 15 g smør
  • 8 vagtelæg

Pynt

  • friske basilikumblade

Tilbehør

  • 100 g ristet brød

Fremgangsmåde:

Skyl og halver tomaterne. Læg dem i en lille bradepande og fordel osten på tomaterne. Del skinkeskiverne og fordel dem på på osten. Grill tomaterne øverst i ovnen - til skinken er gylden og sprød.

Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg vagtelæggene ved jævn varme i ca. 1½ min. og fordel dem på de bagte tomater. Pynt med basilikum og server straks sammen med ristet brød.

Grill

3-5 min.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 52 %
Print