Indiske hakkebøffer
30 min

Indiske hakkebøffer

Garam masala, gurkemeje og koriander sender sanserne og tankerne mod Indien.
Bedømmelse (40 vurderinger)

Min bedømmelse:

Indiske hakkebøffer

Garam masala, gurkemeje og koriander sender sanserne og tankerne mod Indien.

Antal portioner

Sauce

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled, fx basmati (ca. 4 dl)
  • 600 g dampede grøntsager, fx broccoli
  • og haricots verts

Fremgangsmåde:

Bland rasp og mælkesauce i en skål. Lad det stå i ca. 5 min. Tilsæt kød, hvidløg, garam masala og salt. Rør farsen lind og form den til ovale "bøffer". Lad smørret blive gyldent i en stor stegepande og steg "bøfferne" i ca. 7 min. - vend af og til. Tag "bøfferne" op og tør panden af.

Sauce

Hæld vand og mælkesauce i panden, og krydr med garam masala og gurkemeje. Kom "bøfferne" tilbage i panden og lad saucen koge i ca. 4 min. Drys koriander over retten og smag til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 22 %
Print