Kakaogrød overnight med papaja

Kakaogrød overnight med papaja

60+ min
Tag natten i brug og kom hurtigere ud af døren om morgenen. En sød og mørk morgenmad med friske frugter.
https://www.arla.dk/opskrifter/kakaogrod-overnight-med-papaja/

Sådan gør du

Dagen før
  • Rør havregryn, skyr, saft, vand og kakao godt sammen. Stil det tildækket i køleskabet til dagen efter.
  • Anret kakaogrøden med banan, papaja og peanutbutter. Pynt med pistacienødder og server.

Du kan også toppe din grød med granatæblekerner, kokosflager og lidt smeltet chokolade. Det tilføjer noget friskt, sprødt og sødt til den kølige kakaogrød.

Energiindhold for hele retten:

3713 kJ / 887 kcal

Næringsindhold pr. 100g

502 kJ / 120 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 19,3 % 5,7 g
Kulhydrat: 57,4 % 17 g
Fedt: 23,3 % 3,2 g

Ingredienser

Dagen før
50 g Grovvalsede havregryn (ca. 2 dl)
2 dl Skyr naturel
1 dl Sød tranebærsaft
1 dl Vand
2 tsk Kakaopulver
2 Bananer i skiver (ca. 150 g)
100 g Papaja i tern
2 spsk Peanutbutter
Pynt
Grofthakkede usaltede pistacienødder