Karrygryde med chili og gule beder

Fuld af farver og dejlig smag. En lynhurtig ret med både rodfrugter, æbler og brombær. Det hele bundet sammen af karrysauce og serveret med ris....uhm!
Bedømmelse (9 vurderinger)

Min bedømmelse:

Karrygryde med chili og gule beder

Fuld af farver og dejlig smag. En lynhurtig ret med både rodfrugter, æbler og brombær. Det hele bundet sammen af karrysauce og serveret med ris....uhm!

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 2 gule beder i halve tynde skiver (ca. 200 g)
  • 3 porrer i ringe (ca. 300 g)
  • ½ liter Karolines Køkken® Karrysauce
  • 400 g wokstrimler af okseklump
  • 1 rød chilipeber i tynde ringe (ca. 3 spsk)
  • 1 tsk groft salt
  • 2 æbler i små tern, fx gråsten (ca. 350 g)
  • 125 g skyllede brombær

Pynt

  • finhthakket porretop og rød chilipeber i tynde ringe

Tilbehør

  • 240 g basmatiris - koges

Fremgangsmåde:

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits beder og porrer i ca. 3 min. Tilsæt karrysauce, wokstrimler, chili og salt. Bring retten i kog under omrøring og tilsæt æbler. Tag karrygryden af varmen og lad den trække under låg i ca. 3 min. Smag til.

Kom karrygryden i en varm skål og drys med brombær, porretop og chili. Server sammen med nykogte ris.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 27 %
Print