Kartoffelmad krydret med spegepølse

Rugbrød med kartoffel og spegepølse - dejligt!
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kartoffelmad krydret med spegepølse

Rugbrød med kartoffel og spegepølse - dejligt!

Antal portioner
  • 150 g kogt kartofler
  • 100 g Buko® Køkkenhavens Løg
  • 4 forårsløg i tynde skiver
  • 25 g grofthakket spegepølser, fx lufttørret spansk
  • 4 skiver groft rugbrød
  • groftkværnet peber

Fremgangsmåde:

Mos kartoflerne groft og vend dem sammen med flødeost, forårsløg, spegepølse og friskkværnet peber. Smag til. Læg rugbrødsskiverne sammen om kartoffelblandingen og pak dem ind i film. Stil dem i køleskabet indtil serveringen. Del evt. kartoffelmadderne i kvarte.

Tip

Kartoffelmadderne kan laves dagen før.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 3450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,8 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 31 %
Print