Kulørt rodfrugtsalat med couscous
30 min

Kulørt rodfrugtsalat med couscous

En dejlig mættende salat med mange forskellige smagsindtryk - sødt, salt og stærkt.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kulørt rodfrugtsalat med couscous

En dejlig mættende salat med mange forskellige smagsindtryk - sødt, salt og stærkt.

Madpakke til 2

Antal portioner
  • 5 spsk couscousgryn
  • ¾ dl kogende vand
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 100 g Cheasy® Salatost i tern 3% - let moset
  • 1 dl klippet purløg
  • 25 g groft hakkede saltede peanuts
  • 75 g rosiner, evt. en blanding af mørke og gule
  • 2 groftrevne persillerødder
  • 4 groftrevne gulerødder

Fremgangsmåde:

Kom couscousgrynene i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 5 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Rør chilisauce, hvid ost, purløg, peanuts og rosiner i couscousgrynene. Vend couscousblandingen godt sammen med de revne rødder og smag til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 19 %
Print