Kyllingelår med texmexdip

Sprøde kyllinglår der dyppes i hot sauce. Regn med at de bliver spist hurtigt!
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kyllingelår med texmexdip

Sprøde kyllinglår der dyppes i hot sauce. Regn med at de bliver spist hurtigt!

Antal portioner
  • 15 majschips
  • 8 kyllingelår
  • 1 spsk olie
  • ½ tsk groft salt
  • 5 store rengjorte kartofler

Texmexdip

Tilbehør

  • 300 g agurk i stave
  • 300 g gulerødder i stave

Fremgangsmåde:

Knus majschipsene. Fjern evt. skindet fra kyllingelårene. Pensl lårene med olie, drys med salt og rul dem i de knuste majschips. Læg lårene på en plade med bagepapir. Skær kartoflerne i både. Kom dem på pladen sammen med kyllingen. Steg i midten af ovnen.

Texmexdip

Bland det syrnede produkt med tacosauce.

Kom folie om kyllingelårene og dyp lår, kartofler og grønsagsstave i saucen.

Stegetid

Ca. ½ time ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 29 %
Print