Rabarberkylling
45 min

Rabarberkylling

Pænt og syrligt med rabarber - for mindre syrlighed skru op for honningen.
Bedømmelse (66 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rabarberkylling

Pænt og syrligt med rabarber - for mindre syrlighed skru op for honningen.

Antal portioner
  • 4 kyllingefileter (ca. 550 g)
  • 1 tsk groft salt
  • 10 g smør

Tilbehør

  • 1 kg kartofler eller 320 g brune ris
  • 200 g agurk i mindre stykker
  • 100 g rensede blandede babysalatblade

Fremgangsmåde:

Rens kyllingefileterne, del hver filet i 3 og drys dem med salt. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun kyllingestykkerne ca. 1 min. på hver side. Kom dem i et ovnfast fad.

Rør fløde, honning, kyllingefond og sambal oelek godt sammen. Kom purløg og rabarber på kyllingestykkerne og hæld flødeblandingen over. Steg rabarberkyllingen midt i ovnen. Server straks sammen med kartofler eller ris og salat af agurk og babysalat.

Stegetid

10-15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 29 %
Print