Kyllingespyd med rosmarin

En god opskrift, når der skal laves mange spyd. Perfekt til en buffet.
Bedømmelse (11 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kyllingespyd med rosmarin

En god opskrift, når der skal laves mange spyd. Perfekt til en buffet.

5 spyd pr. person

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Bland ingredienserne til en jævn fars. Fordel farsen omkring 20 træspyd, der har ligget i vand i ca. ½ time. Læg spyddene på en bageplade med smurt alufolie. Steg øverst i ovnen. Server spyddene varme.

Tip

Man kan også anvende andre typer hakket kød - fx oksekød.

Stegetid

Ca. 10 min. ved 250° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,1 g
  • Protein: 68 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 28 %
Print