Laksecarpaccio med peberrodscreme
Bedømmelse (4)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 45 min

Laksecarpaccio med peberrodscreme

En elegant og nem forret.

Antal portioner
  • 200 g frosset laksefileter - midterstykke
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 12 spsk olivenolie
  • 12 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Peberrodscreme

  • 1 dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9%
  • 2 spsk fintrevet frisk peberrod
  • 14 tsk groft salt
  • 1 skive rugbrød
  • 50 g agurker
  • 2 radiser
  • 1 lille æble, fx jonagold

Pynt

  • klippet karse

Skær laksen i tynde skiver. Fordel skiverne på et fad og stil det tildækket i køleskabet. Bland citron, olivenolie, salt og peber sammen til en dressing. Smag til og stil oliedressingen tildækket i køleskabet.

Peberrodsdressing

Rør fraiche, peberrod og salt sammen. Smag til og stil dressingen tildækket i køleskabet.

Skær rugbrødsskiven i små tern og rist dem ved kraftig varme og under omrøring i en tør pande 6-8 min.

Ved serveringen

Hæld oliedressingen over laksen. Fordel herpå æbletern, agurketern og radisser. Dryp peberrodsdressing over laksecarpaccioen og drys rugbrødstern på. Pynt med karse.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 3540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,4 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 55 %
  • Alkohol: 0 %