Lasagne med fisk
60+ min

Lasagne med fisk

En dejlig måde at få fisk på....og lasagne, det kan de fleste vist lide.
Bedømmelse (23 vurderinger)

Min bedømmelse:

Lasagne med fisk

En dejlig måde at få fisk på....og lasagne, det kan de fleste vist lide.

Antal portioner

Tomatsauce

  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • 3 hakkede zittauerløg
  • 1 tsk revet muskatnød
  • 1 tsk sukker
  • 2 tsk groft salt

Tilbehør

  • 300 g salat af fx romaine- og feldsalat - drysset med salt og peber

Fremgangsmåde:

Tomatsauce

Bland de hakkede tomater sammen med tomatpuré, løg og krydderier.

Rens fisken for eventuelle ben, skyl og tør den. Læg ingredienserne lagvis i et ovnfast fad (ca. 6 x 21 x 26 cm) således: Ca. 1½ dl tomatsauce, ca. 1 dl mornaysauce og 4 lasagneplader - gentag. Læg herpå al fisken i ét lag. Gentag med ca. 1½ dl tomatsauce, ca. 1 dl mornaysauce og 4 lasagneplader. Slut med resten af tomat- og mornaysauce. Drys med rasp og bag lasagnen midt i ovnen. Lad lasagnen hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Bagetid

Ca. 55 min. ved 200 °.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 29 %
Print