Sæt leverpostejerne i kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. ½ time - traditionel ovn.
Leverpostejen kan bages i en stor porcelæns- eller aluform (ca. 1½ liter). Sæt leverpostejen i kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. 1 time. Sluk ovnen og lad leverpostejen stå i ovnen i ca. 10 min.
Vil du lave juleleverpostej kan du tilsætte allehånde, nelliker og timian til farsen.
Leverpostejerne kan fryses ubagte. Bag dem uden optøning. Sæt dem i en kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. 45 min.
7049 kJ / 1685 kcal
831 kJ / 199 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 19,5 % | 9,5 g |
Kulhydrat: | 7,7 % | 3,8 g |
Fedt: | 72,8 % | 16,3 g |
300 g
Griselever i mindre stykker
|
|
---|---|
¼ liter
Mælk
|
|
150 g
Smeltet smør
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
1
Løg i både
|
|
½ dl
Oreganoblade
|
|
1
Æg
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|