Minisandwich med rejer og mynte

De små sandwich laves i god tid og serveres som appetizer, eftermiddagssnack eller som en del af et buffetbord.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Minisandwich med rejer og mynte

De små sandwich laves i god tid og serveres som appetizer, eftermiddagssnack eller som en del af et buffetbord.

ca. 12 stk. pr. portion

Opskriften gælder for 1 portion

Fyld

  • 150 g optøede, frosne rejer
  • ¼ agurk uden kerner (ca. 75 g)
  • 300 g friske ærter i bælg
  • 200 g Buko® Garli
  • 100 g Cheasy® fraiche 5%
  • ½ spsk olivenolie
  • ½ spsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk grofthakkede friske mynteblade
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 6 skiver sandwichbrød

Pynt

  • rejer
  • friske mynteblade

Fremgangsmåde:

Fyld

Dup rejerne tørre med køkkenrulle. Skær agurken i små tern og bælg ærterne. Rør flødeosten med fraiche. Tilsæt olivenolie, citronsaft, mynte, salt og peber. Kom rejer, agurk og ærter i dressingen - og vend sandwichfyldet godt sammen. Fordel fyldet i 3 sandwiches. Pak dem ind og stil dem i køleskabet et døgn. Skær kanterne fra med en skarp kniv, og del hver sandwich i 4. Pynt med rejer og ærter - brug evt. en tandstikker.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,5 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 34 %
Print