Nachos

Nachos

Nachos stammer fra det nordlige Mexico, og er en ret bestående af tortillachips der bliver dækket af ost og gratineret. Vi får du en opskrift på nachos med cheddar, som vi her serverer med frisk snittet grønt. Det grønne giver nachos med cheddar et friskere udtryk, både smagsmæssigt og bestemt også for øjet. Nachos med cheddar er kommet for at blive, og du kan servere den på mange måder og til mange lejligheder. Server dine nachos som velkomstsnack, til en aften foran fjernsynet eller bare, når du og dine venner er sultne for sjov.
https://www.arla.dk/opskrifter/nachos-med-cheddar/

Sådan gør du

Gratinering:

Ca. 3- 4 min. ved 225° - varmluft.

Nachos
  • Fordel chips og ost lagvis i en skål, der kan tåle varme ,og gratiner den midt i ovnen.
  • Drys med majs, tomater og forårsløg.
  • Pynt med koriander og chili og server straks.

Når det er sæson for majs, kan du servere nachos med kogte majskolber. Enten hele eller som afskårne hele flager.

Energiindhold for hele retten:

7127 kJ / 1703 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1174 kJ / 281 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 14,3 % 9,9 g
Kulhydrat: 33,2 % 22,9 g
Fedt: 52,5 % 16,7 g

Ingredienser

Nachos
175 g Tortillachips med salt
175 g Revet cheddarost
75 g Majs
100 g Cherrytomater i kvarte
3 Finthakkede forårsløg
Frisk koriander
1 Rød chilipeber i tynde skiver