Ca. 15 min. ved 175° - varmluft.
Du kan fryse den færdige kage uden pynt. Tø den i køleskabet i 2 døgn.
45607 kJ / 10900 kcal
1168 kJ / 279 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 7,5 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 24,1 % | 16,6 g |
Fedt: | 68,4 % | 21,6 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
150 g
Smuttede mandler
|
---|
10
Æggeblommer
|
|
---|---|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
160 g
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
|
¾ tsk
Bagepulver
|
|
10
Æggehvider
|
|
3 spsk
Smeltet smør
|
400 g
Friske hindbær - gerne danske
|
|
---|---|
150 g
Makroner
|
|
¾ liter
Piskefløde
|
¾ liter
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
50 g
Flormelis (ca. 1 dl)
|
|
1
Vaniljestang - kornene herfra
|
|
1 spsk
Citronskal (usprøjtet)
|
2½ tsk
Koncentreret hyldeblomstsaft eller æblesaft
|
---|
400 g
Overtræksmarcipan
|
---|
450 g
Friske hindbær
|
|
---|---|
10
Hvide roser
|
|
Sukkerperler
|
|
Mynteblade
|