Nem kartoffelsuppe med kyllingespyd og wokgrønt

Nem kartoffelsuppe - her med inspiration fra Thailand i form af wokgrøntsager og marinerede kyllingespyd.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Nem kartoffelsuppe med kyllingespyd og wokgrønt

Nem kartoffelsuppe - her med inspiration fra Thailand i form af wokgrøntsager og marinerede kyllingespyd.

Antal portioner
  • 1 dl light kokosmælk
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 2 tsk karry
  • 1 lille knust hvidløgsfed
  • ½ tsk groft salt
  • 500 g kyllingefileter eller -inderfilet
  • 4 grillspyd
  • 1 liter Karolines Køkken® Mild Kartoffel Porresuppe
  • 600 g frossen orientalsk wokblanding

Pynt

  • grofthakkede peanuts

Tilbehør

  • 2 lune naanbrød (ca. 400 g)

Fremgangsmåde:

Rør kokosmælk, ingefær, karry, hvidløg og salt sammen og kom marinaden i en plasticpose egnet til madvarer. Skær kyllingefileterne i mindre stykker, læg dem i posen og vend dem godt sammen med marinaden. Sæt de marinerede kyllingestykker på grillspyd og grill dem i ca. 3 min. på hver side på en grillpande.

Bring imens suppen i kog under omrøring. Tilsæt wokgrøntsager og varm suppen godt igennem. Fordel suppen i 4 skåle og drys med peanuts. Læg et grillspyd over hver skål og server straks med naanbrød til.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 10880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 30 %
Print