Hvis du synes suppen er for tyk, kan du tilsætte ekstra vand. Du kan variere nudelsuppen fra gang til gang med de grøntsager, du lige har i køleskabet.
8742 kJ / 2089 kcal
350 kJ / 84 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 25 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 51,5 % | 10,6 g |
Fedt: | 23,5 % | 2,2 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1 liter
Karrysuppe
|
|
---|---|
2 dl
Vand
|
|
300 g
Kyllingeinderfileter i små tern
|
|
2
Finthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
75 g
Tørrede ægnudler - knækket i mindre stykker
|
|
2 bundter
Forårsløg i skrå skiver (ca. 200 g)
|
|
2
Røde og gule peberfrugter i tern (ca. 300 g)
|
1 bundt
Frisk koriander
|
---|
240 g
Groft brød
|
---|