Pariserbøf med skimmelost

Pariserbøf med skimmelost

15 min
Er det tid til noget lækkert? Så er det tid til en grillet pariserbøf med blå- og hvidskimmelost. Prøv selv opskriften og opdag, hvor nemt det er.
https://www.arla.dk/opskrifter/pariserbof-med-skimmelost/

Sådan gør du

  • Fordel oksekødet på toastbrødene i et jævnt lag og krydr med salt og peber. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg bøfferne, først med kødsiden nedaf i ca. 4 min. derefter med brødsiden nedad i ca. 3 min. Skær osten i 4 store skiver og læg en skive ost på hver af de færdigstegte pariserbøffer. Pynt med løgringe og karse og server straks evt. med ekstra salat.
Energiindhold for hele retten:

7845 kJ / 1875 kcal

Næringsindhold pr. 100g

697 kJ / 167 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 32 % 13,1 g
Kulhydrat: 20,7 % 8,5 g
Fedt: 47,3 % 8,9 g

Ingredienser

500 g Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
4 skiver Groft sandwichbrød
10 g Smør
150 g Hvidskimmelost fx Blå Castello 42% (70+)
2 Rødløg i tynde skiver
1 bakke Karse
1 liter Blandet friske salatblade