Pasta med spinatsauce

Så er der lynhurtig aftensmad på bordet. I flotte farver og med dejlig smag.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta med spinatsauce

Så er der lynhurtig aftensmad på bordet. I flotte farver og med dejlig smag.

Antal portioner
  • 600 g frisk pasta, fx hvid fettuccine

Tomatsalat

  • 6 tomater i både
  • 1 finthakket zittauerløg
  • groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Kom vand og spinat i en gryde og tø spinaten op ved svag varme. Hæld den optøede spinat i en sigte og pres den fri for vand. Smelt smørret i en gryde. Svits løgene heri. Tilsæt Hvid MælkeSauce, spinat, basilikum, salt og peber. Bring saucen i kog. Kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag til.

Kog imens pastaen efter anvisningen på emballagen.

Tomatsalat

Anret tomatbådene i portionsskåle og drys med løg, salt og peber.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,5 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 22 %
Print