Peberfrugtgryde

En dejlig mild krydret sauce med peberfrugter til frisk kogt pasta
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Peberfrugtgryde

En dejlig mild krydret sauce med peberfrugter til frisk kogt pasta

Antal portioner
  • 500 g frisk pasta

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Halver peberfrugterne, fjern kernerne og skær peberfrugterne i mindre stykker. Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg og peberfrugt i ca. 2 min. Tilsæt fløde, ajvar relish, timian og salt og lad retten koge ved jævn varme i ca. 3 min. Smag til.

Kog imens pastaen efter anvisningen på emballagen. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Server pasta og peberfrugtgryde med revet ost. Server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 29 %
Print