Pebersauce

God klassisk pebersovs, der passer godt til den røde bøf og alverdens tilberedninger af kartofler og grøntsager.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pebersauce

God klassisk pebersovs, der passer godt til den røde bøf og alverdens tilberedninger af kartofler og grøntsager.

Antal portioner

Pebersauce

Pynt

  • friskkværnet rosa peberkorn

Fremgangsmåde:

Pebersauce

Kom løg og peber i en varm, tør pande. Steg det ved jævn varme og under omrøring i ca. ½ min. Tilsæt cognac og lad den dampe væk, stadig under omrøring. Hæld bouillon ved og lad den koge ind til det halve. Tilsæt flødefraiche og salt og bring pebersaucen i kog. Tag gryden af varmen og pisk saucejævner i. Kog pebersaucen i ca. 1 min., og smag til. Server pebersaucen rygende varm pyntet med rosa peber.

Tips

Server fx saucen til en smørstegt rød bøf.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,2 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 56 %
Print