Pizza med porrer og bacon

Nem og hurtig pizza til 2 - fuld af smag fra bacon, bagt ost, porrer og chili.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pizza med porrer og bacon

Nem og hurtig pizza til 2 - fuld af smag fra bacon, bagt ost, porrer og chili.

Antal portioner
  • 150 g bacon i tern
  • 2 porrer i tynde ringe
  • 2 zittauerløg i tynde ringe
  • 2 spsk hakket rød chilipeber
  • ¾ tsk groft salt
  • 2 forbagte pizzabunde (ca. 20 cm i diameter)
  • 175 g Karolines Køkken® Pizzaost 24%

Fremgangsmåde:

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Kom baconternene i en kold pande og steg dem - først 5 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne og sprøde.Tag baconternene op. Svits porrer, løg og chili i baconfedtet i ca. 3 min. Tilsæt den stegte bacon og salt og smag blandingen til. Læg pizzabundene på et stykke bagepapir og træk det over på den varme bageplade. Fordel porreblandingen på bundene, drys med ost og bag pizzaerne midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,7 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 40 %
Print