Rejesalat med grapefrugt

Herlig smag af grapefrugt i en mild og mættende rejesalat.
Antal portioner
Bedømmelse (11 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rejesalat med grapefrugt

Herlig smag af grapefrugt i en mild og mættende rejesalat.

Antal portioner

  • 160 g perlebyg (ca. 2 dl)
  • 3 dl grøntsagsbouillon
  • 1 kg kogte rejer med skal (ca. 250 g)
  • 1 rød grapefrugt
  • 2 avocadoer
  • 1 lille rødløg i tynde strimler
  • 4 dl sukkerærtespirer

Dressing

Tilbehør

  • 240 g ristet groft brød

Fremgangsmåde:

Kog perlebyggen i grønsagsbouillon i ca. 12 min. Lad byggen hvile tildækket i ca. 12 min. Hæld overskydende vand fra og lad perlebyggen køle af.

Pil rejerne. Skræl grapefrugten, skær frugten i fileter og del dem i mindre stykker. Flæk de 2 avocado og fjern sten og skræl. Skær avocadoen i mindre stykker. Vend perlebyg, rejer, løg, grapefrugt og avocado sammen i et stort fad og fordel spirerne på toppen.

Dressing

Rør yoghurt, limeskal og - saft sammen med salt og smag til.

Ved serveringen

Dryp salaten med lidt af dressingen og server resten ved siden af.

Tip

Spirerne kan være alle slags spirer.

I stedet for spirer og grape kan du bruge brøndkarse og jordbær eller hindbær.

Kilde:
Næringsindhold
  • Energiindhold for hele retten: 9500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46,2 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 22 %
Print

Produkter i opskriften