Rødbedequinoa og kylling

Quinoaen bliver rød og fuld og smag, nyd den med blå ost.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rødbedequinoa og kylling

Quinoaen bliver rød og fuld og smag, nyd den med blå ost.

Antal portioner
  • ½ liter hønsebouillon
  • 3 skrællede rødbeder i tern
  • 180 g quinoa (ca. 2 dl)
  • 4 kyllingefileter
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 15 g smør

Tilbehør

  • 120 g groft brød

Fremgangsmåde:

Bring bouillon i kog i en gryde. Tilsæt rødbeder og quinoa og kog det ved svag varme og under låg i ca. 20 min. - eller til rødbederne er næsten møre. Lad det trække under låg indtil serveringen.

Flæk kyllingefileterne og drys dem med salt og peber. Lad fedtstoffet blive varmt i en pande og steg kyllingefileterne i ca. 6 min. - i alt.

Bland halvdelen af osten med fraichen. Bland quinoa, løg og rucola i et stort fad og smuldr resten af osten herover. Server quinoaen sammen med kylling, den tilsmagte fraiche og brød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,5 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 29 %
Print