Rødbedetzatziki

Opskriften på rødbedetzatziki er lækker, fedtfattig og hurtig at tilberede. Glæd dig til at nyde rødbederne blandet med yoghurt, hvidløg og citron - det smager himmelsk.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rødbedetzatziki

Opskriften på rødbedetzatziki er lækker, fedtfattig og hurtig at tilberede. Glæd dig til at nyde rødbederne blandet med yoghurt, hvidløg og citron - det smager himmelsk.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Rødbederne skrælles og rives groft. Drys med 3 tsk groft salt, lad stå og trække i 10 min. Rødbederne vrides og drypper af i en sigte. Rør yoghurt med det pressede hvidløg, olivenolie og citronsaft. Rødbederne røres i og tzatsikien smages til med havsalt. Lad den stå koldt en times tid før serveringen. Serveres med pitabrød.

Tip

Undgå røde fingre - brug engangs- eller opvaskehandsker når du håndterer rødbeder.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,3 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 23 %
Print