Ruller af oksefilet og sellericreme

Den hurtige version af benløse fugle - som da mor lavede dem!
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ruller af oksefilet og sellericreme

Den hurtige version af benløse fugle - som da mor lavede dem!

Antal portioner

Sellericreme

Ruller af oksefilet

Pynt

  • friske oreganoblade

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler

Fremgangsmåde:

Sellericreme

Skræl sellerien og skær den i grove tern. Kom vand, fløde og selleritern i en gryde. Kog det ved jævn varme og under låg i ca. 15 min. - eller til sellerien er mør. Tag gryden af varmen og blend selleri og væde med en stavblender til en cremet konsistens. Tilsæt salt og peber og smag cremen til.

Ruller af oksefilet

Del imens de to bøffer på tværs og bank dem til dobbelt størrelse med en kødhammer. Fordel tomater, basilikum, oregano, ost, salt og peber midt på hvert stykke kød. Rul kødstykket sammen så det lukker sig om fyldet. Pak hver rulle ind i to stykker spegeskinke. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg rullerne ved jævn varme i 6-8 min. Vend dem af og til. Drys de varme ruller med ost ved serveringen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 32 %
Print