Salat med kartofler og marinerede sild

Peberrodsdressingen giver lidt bid til salaten. Du kan efter smag skrue op eller ned for styrken ved at tilsætte mere eller mindre peberrod.
Bedømmelse (10 vurderinger)

Min bedømmelse:

Salat med kartofler og marinerede sild

Peberrodsdressingen giver lidt bid til salaten. Du kan efter smag skrue op eller ned for styrken ved at tilsætte mere eller mindre peberrod.

Antal portioner

Peberrodsdressing

  • 1 liter romainesalat revet i grove stykker
  • 500 g kolde, pillede kartofler i skiver
  • 300 g kolde, dampede haricots verts
  • 6 marinerede sildefileter i 2-3 cm strimler
  • 6 forårsløg i tynde ringe
  • 3 hårdkogte æg i kvarte
  • 1 lille bakke karse

Tilbehør

  • 240 g groft rugbrød

Fremgangsmåde:

Peberrodsdressing

Vend A38®, peberrod, sukker, salt og peber sammen i en skål. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Fordel romainesalat, kartofler, bønner, sild og løg på portionstallerkener. Læg herpå de kvarte æg og karse i buketter. Kom lidt dressing på salaten og server resten i en skål ved siden af.

Tips

I stedet for marinerede sild kan man bruge kryddersild.

Salaten egner sig også godt som en del af en frokost til 6-8 personer.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,7 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 29 %
Print