Saltkogte kartofler med mojo rojosauce

Småt, godt og salt fra Canarie-øerne.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Saltkogte kartofler med mojo rojosauce

Småt, godt og salt fra Canarie-øerne.

Antal portioner

Mojo rojosauce

  • 1 æggeblomme
  • 1 tsk sød fransk sennep
  • 1 dl rapsolie
  • 1 lille knust fed hvidløgsfed
  • 1 nip groft salt
  • 1 spsk hakkede friske timianblade
  • 1 tsk paprika
  • 1 nip cayennepeber
  • 12 små kartofler med skræl
  • ½ liter vand
  • ½ dl groft salt

Fremgangsmåde:

Mojo rojosauce

Rør æggeblomme og sennep godt sammen. Pisk fedtstoffet i en en fin stråle. Tilsæt hvidløg, salt, timian, paprika og cayennepeber og smag til.

Skrub kartoflerne godt. Bring vand og salt i kog. Tilsæt kartoflerne og kog dem 12-13 min. - til de er knap møre. Hæld vandet fra og damp dem tørre. Server de salte kartofler sammen med mojo rojosaucen.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 4860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,9 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 60 %
Print