Kom vandet i en skål og rør sukker og salt i. Tilsæt melet og saml dejen. Tag dejen ud på køkkenbordet og ælt den godt igennem. Del dejen i ca. 15 små kugler på størrelse med valnødder (ca. 1 spsk). Rul kuglerne ud, med en kagerulle, til runde dejplader (ca. 9 cm i diameter). Kom lidt mel på kagerullen, hvis dejen hænger fast.
Fyld
Mos osten og rør den sammen med de øvrige ingredienser.
Fordel fyldet midt på dejpladerne (ca. 1½ tsk pr. pakke). Rør vand og mel sammen og pensl med lidt "melklister" langs kanten af pladerne. Luk dem sammen om fyldet til halvcirkler og pres kanterne rigtig godt sammen med fingrene. (Nu kan dejpakkerne stå på køl nogle timer, til de skal steges.)
Varm olien op i en gryde ved jævn-kraftig varme. Kom en bid franskbrød i olien. Bliver brødet gyldent, har olien den rigtige temperatur. Dybsteg 3-4 pakker i den varme olie ca. 2 min., eller til de er lysebrune. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Dybsteg resten og server straks.
Tip
De små sambousik kan dybsteges 1 times tid før de skal spises. Lun dem i ovnen på en plade med bagepapir, ca. 5 min. ved 200°.