Skinkebruschetta med rødbedetzatziki

Rødbede, hvid ost og yoghurt; godt og frisk til røget, koldt kød.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Skinkebruschetta med rødbedetzatziki

Rødbede, hvid ost og yoghurt; godt og frisk til røget, koldt kød.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Riv rødbeder og løg groft. Smuldr osten og bland det hele sammen med yoghurten. Smag til med salt og peber. Steg brødskiverne gyldne i smørret.

Ved servering: Kom skinken på brødet med en skefuld rødbedetzatziki over.

Rødbedetzatziki smager også godt til kalkun, røget kød og pølser.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 49 %
Print

Vin match

Riesling Mosel, Tyskland

Her skal der syre og frugtsødme på bordet, og det finder man i en oversøisk sauvignon blanc. Kan du finde en fadlagret version, så tag den (ses sjældent!). Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges