Skinkeschnitzler med salviesauce

Nem opskrift på en dejlig ret med salviesauce, frisk pasta og lækre skinkeschnitzler. Glæd dig til at prøve denne fedtfattige hovedret.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Skinkeschnitzler med salviesauce

Nem opskrift på en dejlig ret med salviesauce, frisk pasta og lækre skinkeschnitzler. Glæd dig til at prøve denne fedtfattige hovedret.

Antal portioner
  • 4 skinkeschnitzler
  • 1 tsk tørret salvie
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Salviesauce

Tilbehør

  • 600 g dampede ærter
  • 500 g frisk pasta eller 1 kg kartofler

Fremgangsmåde:

Bank schnitzlerne flade med hånden og drys dem med salvie, salt og peber. Fold schnitzlerne sammen på tværs og luk dem med kødnåle. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun schnitzlerne ved kraftig varme, ca. 1 min. på hver side. Steg dem færdige ved svag varme - vend dem af og til - i ca. 12 min. Tag schnitzlerne af panden og lad dem hvile tildækket i ca. 10 min. Fjern kødnålene.

Salviesauce

Kom Hvid MælkeSauce, tomatpure og salvie i panden. Bring blandingen i kog under omrøring. Kog saucen ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 2 min. Smag til med salt og peber.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49,8 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 18 %
Print