Skinkewok med gulerodsblomster
30 min

Skinkewok med gulerodsblomster

Lynhurtig - så står maden på bordet, det som tager længst tid er at koge risene!
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Skinkewok med gulerodsblomster

Lynhurtig - så står maden på bordet, det som tager længst tid er at koge risene!

Antal portioner
  • 200 g mangofrugt i tern

Pynt

  • fintstrimlet porrer

Tilbehør

  • 320 g jasminris - kogte

Fremgangsmåde:

Lad en wok blive godt varm ca. 4 min. og smelt smørret heri. Svits kødet i ca. 1 min., tilsæt gulerødder og porrer og svits i yderligere ca. 2 min. Tilsæt sauce, mangochutney og salt. Bring wokretten i kog.

Vend til sidst mangofrugt i og server skinkewokken sammen med ris.

Tip

Du kan skifte karrysaucen ud med ½ liter Karolines Køkken® krydret Thaisuppe.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 24 %
Print