Små ostesouffleer
60+ min

Små ostesouffleer

Velsmurte souffleforme gør det nemt at lykkes. Server straks.
Fryseegnet
Bedømmelse (13 vurderinger)

Min bedømmelse:

Små ostesouffleer

Velsmurte souffleforme gør det nemt at lykkes. Server straks.

Antal portioner
  • ½ spsk rapsolie

Hertil

  • 300 g blandet grøn salat
  • 75 g friske bær, hindbær
  • 25 g grofthakkede mandler
  • ½ dl olie-eddikedressing

Fremgangsmåde:

Rør mel og lidt af mælken sammen i en lille tykbundet gryde. Tilsæt resten af mælke og bring blandingen i kog under piskning. Lad jævningen køle godt af. Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommer, salt, muskatnød, cayennepeber, majsstivelse og ost i jævningen. Pisk hviderne til et stift skum og vend det i æggeblandingen. Smør 6 små portionsforme (a ca. 2½ dl) med fedtstof og fordel dejen heri. Bag dem nederst i ovnen og server dem straks sammen med salat.

Bagetid

15-20 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tips

Kan fryses inden bagning. Tøs op og bages.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,7 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 66 %
Print