Smørstegt persille
30 min

Smørstegt persille

Simpelt, lækkert og hurtigt er de ord der karakteriserer denne opskrift på smørstegt persille. Det perfekte tilbehør til fjerkræ og fisk!
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Smørstegt persille

Simpelt, lækkert og hurtigt er de ord der karakteriserer denne opskrift på smørstegt persille. Det perfekte tilbehør til fjerkræ og fisk!

Antal portioner
  • 2 bundter kruspersille
  • 50 g smør

Kan serveres til

  • 500 g stegt fjerkræ eller fisk, fx laksefilet og
  • 1 kg kartofler

Fremgangsmåde:

Skyl persillen og fjern de grove stilke. Tør den godt. Lad smørret gyldne i stegepanden. Læg persillen i og rør rundt, til smørret er gyldent og skummet har lagt sig, så er persillen færdig. Persillen skal være varm og sprød, når den serveres.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 5710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,1 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 3 %
  • Fedt: 64 %
Print