Stuvede kartofler
Bedømmelse (5)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 60+ min

Stuvede kartofler

Flødestuvede kartofler som bedstemor lavede dem. Velegnet til en god steg eller til en buffet.

Antal portioner
  • 1 kg små kartoffel
  • 50 g smør
  • 2 spsk vand
  • 4 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18%
  • 1 12 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • hakket frisk persille

Vask, kog, pil og afkøl kartoflerne og skær dem i skiver. Giv smør og vand et opkog og tilsæt fløde, salt, peber og kartoffelskiver. Varm de stuvede kartofler godt igennem og smag til.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 7750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,4 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 57 %
  • Alkohol: 0 %