Stuvede kartofler

Flødestuvede kartofler som bedstemor lavede dem. Velegnet til en god steg eller til en buffet.
Antal portioner
Bedømmelse (17 vurderinger)

Min bedømmelse:

Stuvede kartofler

Flødestuvede kartofler som bedstemor lavede dem. Velegnet til en god steg eller til en buffet.

Antal portioner

Pynt

  • hakket frisk kruspersille

Fremgangsmåde:

Vask, kog, pil og afkøl kartoflerne og skær dem i skiver. Giv smør og vand et opkog og tilsæt fløde, salt, peber og kartoffelskiver. Varm de stuvede kartofler godt igennem og smag til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,4 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 57 %
Print