Blomkålssuppe
Bedømmelse (1)

Min bedømmelse:

Blomkålssuppe

Virkelig hurtig og nem suppe! Med blomkålen klar, tager det blot 10 min at lave suppen færdig. Server med godt brød til.

Antal portioner
  • 50 g frossen, hakket kørvel
  • 300 g blomkål i små buketter
  • 1 liter grønsagsbouillon (terning + vand)
  • 12 liter Karolines Køkken® Mornaysauce 14%
  • 3 porrer i tynde ringe
  • 12 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør:

  • 240 g flutes

Kom kørvel og blomkål i kogende bouillon i en gryde og bring blandingen i kog. Kog den ved jævn varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt sauce og porrer. Bring atter suppen i kog og lad den koge ved jævn varme i ca. 1 min. Smag til.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 7530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,8 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 38 %
  • Alkohol: 0 %

Tilberedningstid: 30 min