Blomkålssuppe

Virkelig hurtig og nem blomkålssuppe! Med blomkålen klar, tager det blot 10 min at lave suppen færdig. Server med godt brød til.
Antal portioner
30 min
Bedømmelse (18 vurderinger)

Min bedømmelse:

Blomkålssuppe

Virkelig hurtig og nem blomkålssuppe! Med blomkålen klar, tager det blot 10 min at lave suppen færdig. Server med godt brød til.

Antal portioner

  • 1 dl hakket frisk kørvel, persille eller koriander
  • 300 g blomkål i små buketter
  • 1 liter grøntsagsbouillon (terning + vand)
  • ½ liter Karolines Køkken® Klassisk Mornaysauce
  • 3 porrer i tynde ringe
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør:

  • 240 g flutes

Fremgangsmåde:

Kom kørvel og blomkål i kogende bouillon i en gryde og bring blandingen i kog. Kog den ved jævn varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt sauce og porrer. Bring atter suppen i kog og lad den koge ved jævn varme i ca. 1 min. Smag til.

Kilde:
Næringsindhold
  • Energiindhold for hele retten: 7530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,8 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 38 %
Print