Synes du suppen er for tyk, kan du tilsætte mere grøntsagsbouillon eller vand. Suppen kan også smages til med chili eller krydderurter, hvis du ønsker lidt mere smag.
8208 kJ / 1962 kcal
266 kJ / 63 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 11,7 % | 1,8 g |
Kulhydrat: | 62,3 % | 9,7 g |
Fedt: | 26 % | 1,9 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1¼ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
---|---|
800 g
Skrællede rødbeder i grove stykker
|
|
150 g
Skrællede melede kartofler i grove stykker
|
|
3
Rødløg i grove stykker (ca. 225 g)
|
|
2
Små pillede fed hvidløg
|
|
4 tsk
Rødvinseddike
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
300 g
Ristet groft brød
|