Fyldte majspandekager

Med opskriften på fyldte majspandekager kan du lave en ret der mætter og som har masser af smag. Glæd dig til at smage denne vegetarret!
60+ min
Bedømmelse (28 stjerner)

Min bedømmelse:

Fyldte majspandekager

Med opskriften på fyldte majspandekager kan du lave en ret der mætter og som har masser af smag. Glæd dig til at smage denne vegetarret!

Antal portioner

Dej

  • 2 spsk hvedemel
  • 100 g majsmel (ca. 2 dl)
  • 2 dl mælk
  • 3 æg
  • 1½ spsk smeltet smør

Krydret champignonfyld

  • 1½ spsk smeltet smør
  • 4 finthakkede skalotteløg
  • 450 g champignoner i kvarte
  • 2 røde peberfrugter i små tern
  • 10 hele korianderfrø
  • 2 dl tacosauce
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • ½ tsk mildt chilipulver
  • ½ tsk edelsüsspaprika
  • ½ tsk groft salt
  • 75 g Karolines Køkken® Mozzarella 16%
  • 25 g Karolines Køkken® Mozzarella 16%

Tilbehør

  • 780 g blandet salat

Fremgangsmåde:

Dej

Bland mel og majsmel sammen. Pisk mælken i lidt efter lidt. Pisk æggene i og lad dejen hvile tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Pisk dejen op inden bagning. Bag 6 pandekager i gyldent fedtstof i en pande (ca. 21 cm i diameter).

Krydret champignonfyld

Lad fedtstof gyldne i en pande. Svits løg og champignoner ved kraftig varme, til blandingen er næsten "tør" (ca. 8 min.). Tilsæt peberfrugt, koriander, tacosauce, tomatpure, chili, paprika og salt. Lad blandingen koge ved kraftig varme og uden låg i ca. 3 min. Smag fyldet til. Fordel fyld og ost på de 6 pandekager. Rul pandekagerne sammen og læg dem med sammenføjningerne nedad på en plade med bagepapir. Drys med ost. Gratiner pandekagerne midt i ovnen.

Tips

Pandekagerne kan bages dagen før og lægges lagvis med bagepapir imellem og opbevares i køleskabet.

Krydret champignonfyld, kan tilberedes dagen før og opbevares på køl.

Gratinering

Ca. 8 min. ved 225°.

Næringsindhold

values

  • Energiindhold for hele retten: 7860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,5 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 39 %