Fyldte majspandekager
Bedømmelse (8)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 60+ min

Fyldte majspandekager

Med opskriften på fyldte majspandekager kan du lave en ret der mætter og som har masser af smag. Glæd dig til at smage denne vegetarret!

Antal portioner

Dej

  • 2 spsk hvedemel
  • 100 g majsmel (2 dl)
  • 2 dl mælk
  • 3 æg
  • 1 12 spsk Arla Kærgården® Steg & Bag

Krydret champignonfyld

  • 1 12 spsk Arla Kærgården® Steg & Bag
  • 4 finthakkede chalotteløg
  • 450 g champignoner i kvarte
  • 2 røde peberfrugter i små tern
  • 10 hele korianderfrø
  • 2 dl tacosauce
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • 12 tsk stødt, sød chili
  • 12 tsk edelsüsspaprika
  • 12 tsk groft salt
  • 75 g Karolines Køkken® Mozzarella 16%
  • 25 g Karolines Køkken® Mozzarella 16%

Tilbehør

  • 780 g blandet salat

Dej

Bland mel og majsmel sammen. Pisk mælken i lidt efter lidt. Pisk æggene i og lad dejen hvile tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Pisk dejen op inden bagning. Bag 6 pandekager i gyldent fedtstof i en pande (ca. 21 cm i diameter).

Krydret champignonfyld

Lad fedtstof gyldne i en pande. Svits løg og champignoner ved kraftig varme, til blandingen er næsten "tør" (ca. 8 min.). Tilsæt peberfrugt, koriander, tacosauce, tomatpure, chili, paprika og salt. Lad blandingen koge ved kraftig varme og uden låg i ca. 3 min. Smag fyldet til. Fordel fyld og ost på de 6 pandekager. Rul pandekagerne sammen og læg dem med sammenføjningerne nedad på en plade med bagepapir. Drys med ost. Gratiner pandekagerne midt i ovnen.

Tips

Pandekagerne kan bages dagen før og lægges lagvis med bagepapir imellem og opbevares i køleskabet.

Krydret champignonfyld, kan tilberedes dagen før og opbevares på køl.

Gratinering

Ca. 8 min. ved 225°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 7860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,5 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 39 %
  • Alkohol: 0 %