Du kan lave en vegetarisk fajita ved at skifte kødet ud med et par peberfrugter ekstra.
8991 kJ / 2149 kcal
480 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 25,6 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 42,9 % | 12,1 g |
Fedt: | 31,5 % | 4,1 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1½ tsk
Groft salt
|
|
---|---|
1 spsk
Røget paprika
|
|
1 spsk
Stødt spidskommen
|
|
1 spsk
Tørret oregano
|
|
1 spsk
Hvidløgspulver
|
|
2 tsk
Stødt chili
|
|
2 tsk
Rapsolie
|
|
1 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
3
Røde og gule peberfrugter i tynde strimler (ca. 450 g)
|
|
2
Rødløg i tynde strimler (ca. 150 g)
|
|
300 g
Kyllingefilet i tynde strimler
|
|
2 spsk
Vand
|
8
Hvede- eller mellem fuldkornstortillaer
|
|
---|---|
2 dl
Fraiche
|
|
2 dl
Tomatsalsa
|
|
75 g
Revet ost, fx lagret cheddarost
|
|
1 bundt
Frisk koriander
|