Kanelbrownies
Bedømmelse (5)

Min bedømmelse:

Fryseegnet

Tilberedningstid: 45 min

Kanelbrownies

Lækker og svampet, som en ægte brownie skal være. Mums!

Opskriften gælder for 12 personer

2 stykker pr. person

  • 200 g smør
  • 200 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 4 æg
  • 250 g sukker (3 dl)
  • 125 g hvedemel (2 dl)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 tsk stødt kanel
  • 50 g valnøddekerner

Smelt smørret i en gryde. Del chokoladen i små stykker og lad disse smelte i smørret ved svag varme. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og kanel. Rør først melblandingen i æggesnapsen, herefter chokoladesmørret. Beklæd en bradepande (ca. 20 x 30 cm) med bagepapir. Hæld dejen i og fordel valnøddekerner i en jævnt mønster på dejen. Bag kagen midt i ovnen - kagen skal stadig være lidt "løs". Lad den køle af og skær den 24 stykker til brownies.

Tip

I stedet for valnøddekerner kan du bruge pecannøddekerner.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 19850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,2 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 53 %
  • Alkohol: 0 %