Karrykylling med gulerødder, broccoli og nudler

Asiatisk inspireret wokret med nudler og cashewnødder. Når først grøntsagerne er ordnet, tager det ingen tid at lave retten.
Antal portioner
Bedømmelse (24 vurderinger)

Min bedømmelse:

Karrykylling med gulerødder, broccoli og nudler

Asiatisk inspireret wokret med nudler og cashewnødder. Når først grøntsagerne er ordnet, tager det ingen tid at lave retten.

Antal portioner

  • 50 g cashewnødder
  • 1 spsk olivenolie
  • 150 g skrubbede små gulerødder i grove stykker
  • 2 rødløg i grove stykker
  • 200 g broccoli i buketter og grove stykker

Tilbehør

  • 250 g nudler
  • 125 g grofthakkede forårsløg

Fremgangsmåde:

Rist cashewnødderne på i en tør sauterpande i ca. 4 min. under omrøring - gem dem.

Lad olien blive varm i sauterpanden og steg gulerødder, rødløg og broccoli i ca. 4 min. Tag grøntsagerne op af panden og gem dem.

Lad olien blive varm i sauterpanden og brun kyllingekødet i ca. 1½ min. Tilsæt karry, fløde, honning, østersauce og salt og vend godt rundt. Tilsæt grøntsagerne og lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Smag til.

Kog imens nudlerne efter anvisningen på pakke. Hæld dem til afdrypning i en sigte og vend dem sammen med karrykyllingen. Drys med forårsløg og cashewnødder og server straks.

Kilde:
Næringsindhold
  • Energiindhold for hele retten: 11150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,9 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 35 %
Print

Produkter i opskriften