Koldskål med kanelcroutoner
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Koldskål med kanelcroutoner

Croutoner er en fin måde at få anvendt sine brødrester på - her i en sød udgave med farin og kanel.

Antal portioner
  • 4 skiver daggammelt italiensk brød
  • 12 tsk stødt kanel
  • 1 tsk brun farin
  • 1 nip fint salt
  • 10 g smør
  • 1 liter Cheasy® Koldskål med A38® og æg

Skær brødet i terninger - fjern evt. skorpen først. Rist terningerne gyldne på en varm, tør pande under omrøring. Bland kanel, farin og salt og drys det over brødet. Tilsæt smør og vend det hele sammen nogle minutter, til croutonerne har opsuget smagsstofferne. Serveres sammen med koldskålen.

Tilberedningstid: 15 min

  • Energiindhold for hele retten: 5780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 25 %
  • Alkohol: 0 %
Kilde: