Lakseruller med flødeost

Hvis du serverer lakserullerne som en del af en frokostbuffet, kan du anrette dem på et stort fad og udelade rejerne.
Antal portioner
Bedømmelse (82 vurderinger)

Min bedømmelse:

Lakseruller med flødeost

Hvis du serverer lakserullerne som en del af en frokostbuffet, kan du anrette dem på et stort fad og udelade rejerne.

Antal portioner

  • 75 g Buko® Pikant Light
  • 1 hvedemelstortilla (ca. 25 cm i diameter)
  • ¼ liter renset rucolasalat
  • 100 g røget laks i tynde skiver
  • 1½ liter blandet grøn salat, fx hjertesalat, rucola og brøndkarse
  • 8 kogte, pillede kinarejer med halevifte
  • 8 både af limefrugter
  • 4 træspyd

Fremgangsmåde:

Smør flødeosten ud på hvedetortillaen og fordel rucola herpå. Læg lakseskiverne i et lag og rul tortillaen sammen. Pak den ind i film og læg den i køleskabet i ca. 1 time.

Fordel rejer og limebåde på spyddene og læg dem i køleskabet indtil serveringen.

Ved serveringen

Fordel salaten på tallerkener. Skær lakserullen i 1½ cm skiver og anret 3 skiver på hver tallerken sammen med et spyd. Server straks.

Tip

Dryp evt. en olie/eddike dressing over salaten.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,1 g
  • Protein: 40 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 31 %
Print