Lakseruller med flødeost
Bedømmelse (8)

Min bedømmelse:

Lakseruller med flødeost

Hvis du serverer lakserullerne som en del af en frokostbuffet, kan du anrette dem på et stort fad og udelade rejerne.

Antal portioner
  • 75 g Arla Buko® Light Pikant
  • 1 hvedemelstortilla (ca. 25 cm i diameter)
  • 14 liter renset rucolasalat
  • 100 g røget laks i tynde skiver
  • 1 12 liter blandet grøn salat, fx hjertesalat, rucola og brøndkarse
  • 8 kogte, pillede kinarejer med halevifte
  • 8 limebåde
  • 4 træspyd

Smør flødeosten ud på hvedetortillaen og fordel rucola herpå. Læg lakseskiverne i et lag og rul tortillaen sammen. Pak den ind i film og læg den i køleskabet i ca. 1 time.

Fordel rejer og limebåde på spyddene og læg dem i køleskabet indtil serveringen.

Ved serveringen

Fordel salaten på tallerkener. Skær lakserullen i 1½ cm skiver og anret 3 skiver på hver tallerken sammen med et spyd. Server straks.

Tip

Dryp evt. en olie/eddike dressing over salaten.

Tilberedningstid: 60+ min

  • Energiindhold for hele retten: 3000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,1 g
  • Protein: 40 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 31 %
  • Alkohol: 0 %
Kilde: