Lynsyltetøj med ribs, hindbær og basilikum
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 60+ min

Lynsyltetøj med ribs, hindbær og basilikum

Skøn morgenmad til en varm sommerdag.

Antal portioner
  • 125 g ribbede, skyllede ribs
  • 100 g rørsukker (ca. 1 14 dl)
  • 250 g skyllede hindbær
  • 2 spsk hakkede friske basilikumblade
  • 1 liter Arla Cultura® Balance Naturel
  • 100 g fiberrigt morgenmadsdrys, fx Kellog's all bran plus (ca. 4 dl)

Mos halvdelen af ribsene i en tykbundet gryde. Tilsæt sukker og resten af ribsene og bring blandingen i kog. Kog ribsene ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Skru op til kraftig varme og tilsæt hindbær og basilikum. Bring atter syltetøjet i kog. Tag gryden af varmen og hæld ribs-hindbærsyltetøjet i en skål og lad det køle af.

Kom det syrnede produkt i skåle og fordel lidt syltetøj og drys på hver portion.

Tip

Lynsyltetøjet kan holde sig i køleskabet 3-4 dage.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 4710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 17 %
  • Alkohol: 0 %