Sarah Bernhardt kager
Bedømmelse (30)

Min bedømmelse:

Fryseegnet

Sarah Bernhardt kager

De er så gode. Pynt dem evt. efterhånden som de bliver dyppet i den smeltede chokolade, med dit yndlingspynt.

Opskriften gælder for 10 personer

3 kager pr. person

  • 2 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 75 g mørk chokolade (ca. 50% kakao)
  • 30 makroner (ca. 4 cm i diameter)
  • 150 g smeltet overtrækschokolade

Kog fløden op i en tykbundet gryde. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i fløden. Kog blandingen ved svag varme og under omrøring ca. 5 min. Lad cremen stå koldt til den stivner, ca. 4 timer. Pisk den let op. Tryk den flade side af makronerne let og smør derefter chokoladecremen på, så den danner en top. Stil kagerne koldt nogle timer. Pensl chokoladecremen med overtrækschokolade. Chokoladen kan også smøres på med en kniv. Stil kagerne koldt - evt. til næste dag. Server dem kolde.

Tips

Kagerne kan også laves med lys mælkechokolade eller med lyst fyld og mørkt overtræk.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 10725 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 61 %
  • Alkohol: 0 %

Tilberedningstid: 60+ min