Svensk pølseret
Bedømmelse (12)

Min bedømmelse:

Svensk pølseret

Dansk klassiker, som alle børn kan lide.

Antal portioner
  • 800 g kogte kartofler
  • 8 pølser
  • 1 zittauerløg
  • 10 g smør
  • 3 tsk edelsüsspaprika
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • 2 dl skummetmælk
  • 12 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 12 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • klippet purløg

Skær kartofler og pølser i mindre stykker. Pil og hak løget. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og svits løget i ca. 1 min. Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse med i ca. 3 min. Skru ned til jævn varme og tilsæt kartofler, tomatpuré og de øvrige ingredienser. Lad retten koge i ca. 10 min. eller til retten er godt varm. Pynt med klippet purløg og server.

Tilberedningstid: 30 min

  • Energiindhold for hele retten: 10180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 51 %
  • Alkohol: 0 %
Kilde: